2017. január 25., szerda

Borsa Brown


Sokak kedvelik Borsa Brown magyar írónő könyveit. 

Hatalmas rajongó tábort szerezett a 2015-ös évben megjelenő műve: Az Arab. Sikerét tovább fokozta a 2016-os évbe megjelenő folytatása: Az Arab szeretője.

Mit kell tudni róluk? 

Az Arab: Gamal, a férfi főszereplő szemszögéből játszódik. Sokkal nyersebb és indulatosabb hangvételű olvasmány, mint a második része.
Az Arab szeretője: Csilla életébe enged betekintést.

Az Ál-Szudairi herceg, eddig mindent pénzzel vett meg. Egy napon Magyarországra kellett utaznia üzleti ügyben, s ott ismerkedett meg a szépséges, de karakán természetű nővel, Csillával.
Számos huzavona után szerelmük beteljesedett, de ezután ismét elváltak útjaik.
Egy év telt el, és a főhősnő felkereste hercegét, hogy közöljön vele egy örömteli hírt, melyet ezidáig titkolt. Gamalnak nem is kellett több, mentem szeretője hazájába repült, ahol megtudhatta végre, hogy született egy kislánya. Először nem örült a gyermeknek, mivel az ő kultúrájában a fiúknak örvendeztek. Arról nem is beszélve, hogy törvényes felesége megajándékozta egy fiúval.
De a zord külső érző belsőt takart. Anna percek alatt megolvasztotta erős akaratú apukájának a szívét. Innentől az iszlám férfi két családja között ingázott.
Azt hitték a boldogságuk örökké fog tartani, de a sors közbe szólt, s olyan csapás küldött rájuk, melyet az egyik fél soha nem fog tudni teljesen feldolgozni.

(Érdemes megemlíteni, hogy igazi családjának Csilláékat tartotta. Imádta őket.)

Akinek netalán felkeltették az érdeklődését ezek a könyvek, azokat arra bíztatok, hogy vágjanak bele!
Személy szerint nekem jobban tetszett Az Arab szeretője, mert jobban beletudtam képzelni magam a főhősnő karakterébe.

UI: Nincs megkötve melyik kötettel kell kezdeni.
 
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése