Négy évszak: Tavasz típus

Négy évszak: Tavasz típus

A tavasznak három altípusa van: 

 Világos tavasz / Tavasz – Nyár


Ennek a típusnak a képviselői nagyon világos bőrűek! Az alap típus tiszta színei túl élénkek nekik, ezért maximum kiegészítőik birtokolhatnak ilyesfajta árnyalatokat.

Hajszín: Hamvasszőke, aranyszőke, világosbarna, megőszülve sárga meleg szürke
Arcszín: Halvány barackrózsaszín, világos bézs
Szemszín: Világoskék, világoszöld
Ajánlott szőke hajszín: Extra világos, nagyon világos, aranyszőke, esetleg hamvas szőke melír. 


Meleg tavasz / Tavasz – Ősz

 
Ez a legkülönlegesebb típus!
Színei elevenek. A meleg piros, meleg sárga, türkiz árnyalatok állnak nekik a legjobban. Az Ősz-tavaszra hajaz, azonban finomabb, világosabb tónusok ajánlottak számukra. A romantikus stílus közelebb el hozzájuk, mint a sportos.

Hajszín: Méz szőke, aranyszőke, vörös
Arcszín: Krémszínű elefántcsont, világos porcelán (Szeplősek lehetnek)  
Szemszín: Zöld, türkizkék, aranybarna, világosbarna
Ajánlott vörös hajszín: Az élénk, meleg színek állnak nekik a legjobban. A vörös zuhataggal soha nem lőnek mellé. A kék, és a zöld íriszt remekül kihangsúlyozza! A rézvörös összes árnyalatát bátran viselhetik!    


Élénk tavasz / Tavasz – Tél


Hasonlít a Tél-tavaszhoz, de jellegében inkább meleg, mint hideg. Az élénk, kontrasztos színek ajánlottak nekik. Küllemük színpadias, és romantikus. 

Hajszín: Aranyszőke, barna, vörös
Arcszín: Tejfehér porcelán, bézs (Gyakran szeplősek)
Szemszín: kék, zöld, barna
Ajánlott vörös hajszín: Bármely rézvörös árnyalat megfelelő a számukra! – Például a világos rézvörös, aranyfényű rézvörös. Az eredetileg sötét hajúaknak a sötét rézvörös is jól áll. Többféle vörös árnyalat együttes ajánlott számukra. A melír is lehet élénk vagy több vörös árnyalatú. 


Egyéb információk:

·         A szőke hajszín azoknak áll a legjobban, akik a világos típusba tartoznak! Például ide soroljuk a Tavasz, és a Nyár típusú személyeket. Idősödve, az előbb említett típusok tulajdonosainak mindenképpen ajánlott a világosabb, azaz a szőke vagy szőkésbarna hajszín!
·         A tavasz típusok bátran festhetik arany, és vörös szőkére hajkoronájukat! Azonban, ha szőke árnyalatot választanak, akkor az aranyszőke ajánlott, ugyanis a hamvasszőke nem minden esetben áll jól nekik. Az őszülő hajszállakat kötelező festeniük, mivel a hideg szürke tónus nem illik hozzájuk. (A szürke az ősz típusúaknak előnyös!)
·         A fekete hajszín nem ajánlott! A meleg színpalettájú, világos bőrű tavaszoknak nem illik a fekete hajkorona. (A Tavasz – Tél típusúak kivételt élveznek ez alól!)

  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése